Social Icons

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή 7 έως 13/10/18


ΚΡΙΟΣ: Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι. Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσεις να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Όπως και να έχουν τα πράγματα η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις 10 με τον Ερμή στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας, από τη μία θα προσπαθείτε να ενισχύσετε αρκετούς από τους τομείς της ζωής σας και από την άλλη θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Βέβαια, εσείς στα δύσκολα γίνεστε περισσότερο μαχητικοί, δραστικοί και παραγωγικοί, οπότε τα εμπόδια που θα εμφανίζονται δε θα είναι ικανά να κάμψουν το ηθικό σας. Οι ευθύνες και οι περιορισμοί που θα δεχθείτε θα είναι σε ισόποση ποσότητα των επιτυχιών  που θα έχετε και έτσι δε θα χάνετε τις ισορροπίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο. Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά σας θέματα. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις. Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα σε όποιο χώρο σας και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ο συνδυασμός του να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο, θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, για να μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Ίσως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας, να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας.

ΛΕΩΝ: Ίσως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που θα σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεων σας ή η οριστική τους διάλυση. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε τρίτους που θα έχουν επιθετική διάθεση. Προηγούμενες προσπάθειές ή επενδύσεις σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν εάν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές. Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι στο να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί, ακόμα και αν θα είστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που θα αφορούν τη δουλειά σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση. Παράλληλα η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε πιο άνετα για να πάτε ένα ταξιδάκι οι δυο σας ή να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε από κοινού. Ακόμα και αν είστε μόνοι, η διάθεσή σας να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, θα είναι έντονη.

ΖΥΓΟΣ: Στις 9 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, με τα άτομα της οικογένειας σας θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σας σχέσεις. Παράλληλα, επειδή δε θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δε θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες. Από εκεί και μετά προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασίζονται επάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 10 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Πάρτε γνωστούς και φίλους και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική σας ομορφιά. Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες σας ανησυχίες. Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις, τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δε σας έχουν επιστρέψει ή μέχρι και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε. Η βδομάδα δεν είναι αρνητική για τις προσδοκίες σας, ειδικά αν τις διατηρείτε σε χαμηλό επίπεδο και δεν υπερβάλετε. Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δε θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει. Με ψυχραιμία και προσοχή, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν. Έχετε ήδη ψαχτεί αρκετά και ποικιλοτρόπως  και τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε και να εφαρμόσετε τα συμπεράσματά σας, εάν θέλετε να θέσετε υπό έλεγχο τους κουραστικούς ρυθμούς, το άγχος και τη νευρικότητα. Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δε θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι και έχετε μια μόνιμη σχέση τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αποφασίσετε από κοινού να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι, αφού θα μπορέσουν να δικαιωθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τη μεταξύ σας συνεννόηση και τον τρόπο που θα εκφράζετε αυτά που θέλετε. Αφήστε τη λογική να πρυτανεύσει τώρα που οι ισορροπίες θα είναι κάπως λεπτές, για να γλιτώσετε τις τρικλοποδιές. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, προτιμήστε το διάλογο.

ΙΧΘΥΣ: Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούριο πρόσωπο να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας κάνει να θέλετε να ζήσετε μαζί του έντονες εμπειρίες. Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε πάνω του, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, γιατί ίσως τα αρνητικά να υπερτερούν από τα θετικά και το μόνο που δε σας χρειάζεται είναι να μπλέξετε σε μια σχέση που θα αναστατώσει τη ζωή σας χωρίς να σας προσφέρει στην ουσία τίποτα από αυτά που περιμένατε. Τα καλύτερα έπονται, γι’ αυτό μην χαντακώσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να έχετε κάποιον παρέα.