Social Icons

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε. Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας, αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση. Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει μπροστά η λογική σας.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στο χώρο σας. Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι βεβιασμένες κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας, με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν. Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές. Βάλτε καινούριες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας.

ΙΧΘΥΣ: Άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στόχους στο χρόνο χωρίς να παραπαίετε στην αναρχία.