Social Icons

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Ίσως να πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και δημιουργήστε σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και μην πνίγετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε πιο λυτρωμένοι εάν πάψετε να προσποιείστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται μια αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά από τα οποία μοχθούσατε παίρνουν το δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε καινούριες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Με αυτούς που ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε και εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως, μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ότι φαίνεται επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.