Social Icons

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά, προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου ο πρωταρχικός σας στόχος θα είναι το τελείωμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, μέσω κάποιας καινούριας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μη τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες, αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, τα οποία αν δεν τακτοποιήσετε άμεσα, δε θα ησυχάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σας σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει καλύτερα από άλλους τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια που συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και καλά κάνετε, αλλά αυτό το μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της.

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δε σας βγάζουν πουθενά, αλλά πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος.