Social Icons

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές για σχόλια σε συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε οι χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε πως κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος και δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε άλλο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να καταλάβετε πριν να είναι πολύ αργά τι ακριβώς νιώθετε για το σύντροφό σας και να του το δείξετε έμπρακτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε, γιατί αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην κάνετε καμία από αυτές σωστά.

ΛΕΩΝ: Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δε βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ότι επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα που θα είστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας, θα συμβάλουν στο προσωπικό σας κέρδος, αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογικής σας διάθεσής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορείτε να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε γιατί ξεκαθάρισε ότι δεν είχε νόημα και θέση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Ζητώντας λιγότερα θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, αλλά μην το υπερτιμήσετε κιόλας.