Social Icons

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή 21 έως 27/10/18


ΚΡΙΟΣ: Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Έχετε ακόμα πολλά να κάνετε, αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και για τις άλλες σας υποχρεώσεις. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 24 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα που μαζί τους έχετε πολύ στενή σχέση. Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου, θα είναι ο προβληματισμός των τρίτων που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δε θα σας αφήνει να χαρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανοίξετε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δε θα εύκολο να τα ξεπεράσετε. Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Ανακαλύψτε τις και εκμεταλλευτείτε τις, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και που θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες. Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις.

ΛΕΩΝ: Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχθείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Στις επαφές σας θα εισέρθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δε θα είναι αφελείς, αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης. Ότι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Μην έχετε καμία αμφιβολία, πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό σας τομέα. Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο να μπορέσετε να τα προλάβετε. Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 24 με τον Ήλιο στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις. Εάν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να το μειώσετε αλλά να το αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι θα τραβήξει την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις. Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η μέρα δε θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας και μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιους από αυτούς τύχει να τους ερωτευθείτε. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας και αν θα υπάρχει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε και να επιβεβαιωνόσαστε. Αναζητήστε το άλλο σας μισό, αν είστε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 22 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σκεφτείτε πως θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις δεν υφίσταται, άρα δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείτε. Αναδείξτε τις δυνατότητές σας, χειριστείτε με σύνεση τους επαγγελματικούς σας στόχους και κάντε καλύτερους συνδυασμούς γενικότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενθουσιαστείτε με ότι θα σας συμβαίνει, αλλά μην επενδύσετε άκριτα σε όσους θα γοητεύονται από εσάς. Μπορεί να έχετε δίκιο πως οι πειρασμοί είναι πολλοί, αλλά επειδή θα είναι και ουτοπικοί, θα είναι κρίμα να χάσετε κάτι σίγουρο που έχετε, για κάτι πολλά υποσχόμενο αλλά στην πραγματικότητα εφήμερο. Όπως φαίνεται το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή, θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά.

ΙΧΘΥΣ: Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενο σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Όμως, αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες, απ’ το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας. Θα είστε πιο απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ότι προκύψει μόνο χαρά θα μπορεί να φέρει. Ψάξτε για ένα ισορροπημένο σύντροφο που θα πορευτεί μαζί σας, ίσως και για μια ζωή.