Social Icons

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμα και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. Στις 10 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό και με τη βοήθεια της τύχης που ποτέ δε σας εγκαταλείπει, έχετε  καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως. Η ποιότητα και η δομή των σχέσεών σας, θα μεταβάλλει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας, επομένως είναι σημαντικό να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και από το μέλλον σας, για να επιδιώξετε νέους και εφικτούς στόχους, χωρίς να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις 24 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ο τομέας που συναντάει πρόβλημα είναι ο οικονομικός, καθώς δε θα διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας. Στον εργασιακό σας χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας για να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, θα είναι τα όπλα σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλετε σε μια αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 31 με την Αφροδίτη να περνάει ανάδρομη στο Ζυγό, κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούριους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα.

ΛΕΩΝ: Το εύστροφο μυαλό σας, θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται, να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας. Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις, προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο το πώς το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Στις 9 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Όσοι από εσάς, δεν είστε τόσο φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου. Οι τελευταίες ημέρες θα είναι σημαντικές, ενώ η συναισθηματική σας ζωή, θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 5 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ο μοναδικός συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε, σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Διαθέτετε πάντα και εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο, που σας κάνει να αρέσετε σε όλους. Οπότε, μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μια ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά, για να αποβάλετε το στρες και το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 31 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης. Η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς, θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να υγιαίνει με ένα ανανεωτικό τρόπο. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε εάν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερόν σας ήμισυ. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξυπηρετείστε τις βασικές σας ανάγκες περιφρουρώντας τη σχέση με το σύντροφό σας από τους εξωτερικούς παράγοντες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που ακόμα και αν δε θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.

ΙΧΘΥΣ: Εάν περιορίσετε την εριστικότητα που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας, θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής. Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις ευαίσθητες ή φιλικές, τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως, μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά.