Social Icons

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.