Social Icons

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Η ευτυχία σας βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις, μια που αποφάσεις ενθουσιασμού δε θα σας βοηθήσουν. Για να ανακαλύψετε τις σωστές ευκαιρίες, πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στο χώρο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο. Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματία, η συναισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σε όαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια που σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος.

ΛΕΩΝ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε με συγκέντρωση και περισυλλογή σε θέματα που θα αφορούν τις επενδύσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ: Εφαρμόστε ότι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας. Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ότι αφορά αισθηματικό και οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η στρατηγική που θα καταστρώσετε σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, θα κάνουν θαύματα. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ήρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε, θα έχει αίσιο τέλος. Εάν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα. Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τις συναλλαγές σας.