Social Icons

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσει τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσει σταθερές βάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Σε ότι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.