Social Icons

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας. Σε ότι αφορά επαγγελματικές σας συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή πριν αποφασίσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμα είναι πολλά. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το όλο κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώνατε, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει, αν εσείς δεν το θέλετε πραγματικά.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δείτε πως ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό σας τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε.