Social Icons

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασιστικοί και έτοιμοι για όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να μαλώνετε μαζί τους, γιατί η κρίση θα περάσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν οι εμπειρίες που μαζεύετε είναι απρόβλεπτες, σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, αλλά η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τη δημιουργικότητα που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε καινούριες βάσεις στις σχέσεις σας, αλλά και στις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Εάν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές για να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας θέματα, βάζοντας καινούριες βάσεις σε αυτά και χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πρέπει να αναβάλετε διακοπές που ήδη έχετε προσχεδιάσει, προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν από μόνοι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων, περιφρουρώντας τα υλικά σας αποκτήματα και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν ξέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση που θα υπάρχει στα επαγγελματικά σας θέματα, δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε.

ΙΧΘΥΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη σας πτοούν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.