Social Icons

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι όπως εσείς πιστεύετε η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

ΛΕΩΝ: Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά. Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας. Όταν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

ΙΧΘΥΣ: Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ότι καινούριο μπαίνει στη ζωή σας, σας αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.