Social Icons

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας. Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και στη μαγεία της στιγμής. Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πως θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές που θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές. Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δυνατότητες σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και μετά στους επιμέρους τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε το χειρισμό των χρημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη των άλλων, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες.

ΖΥΓΟΣ: Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή σε ότι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης, για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ότι επιθυμείτε. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας.

ΙΧΘΥΣ: Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας.