Social Icons

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ "ΑΓΑΠΗΣ"


Ενεργειακό φυλαχτό κόσμημα, κομψό και λειτουργικό επιχρυσωμένο 14Κ, σχεδιασμένο με σκοπό να προσελκύσει και να διατηρήσει την πραγματική αγάπη, τον έρωτα, το πάθος και την έλξη, να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να πετύχετε ευημερία σε επίπεδο συναισθηματικό.

Στην πρόσοψη του φυλαχτού αντιστοιχεί το αγαπημένο ζευγάρι, σύμβολο δέσμευσης, αφοσίωσης και αύξησης συναισθημάτων, ενώ στην πίσω πλευρά φέρει χάραξη του ιδανικού ζευγαριού των αρχαίων θεών Άρη και Αφροδίτη, σύμβολα της αγάπης, του έρωτα και της ισορροπίας στις σχέσεις.

Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης και τον προσωπικό άγγελο του κατόχου του, προσφέροντας έτσι ατομική προσαρμογή και ενίσχυση της πίστης στην επίτευξη ευτυχισμένων και ικανοποιητικών σχέσεων.

Το συγκεκριμένο ενεργειακό φυλαχτό δεν είναι μόνο ένα κομψό κόσμημα, αλλά και ένα εργαλείο για την ενίσχυση της επιτυχίας στις σχέσεις σας και για να διατηρήσετε ή να προσελκύσετε πραγματική αγάπη, έρωτα, πάθος, έλξη, προσωπική επιτυχία και ηρεμία σε συναισθηματικό επίπεδο.

Επιπροσθέτως προσφέρει μείωση εντάσεων και προστριβών σε εσάς που είστε δεσμευμένοι, ενώ αν είστε ελεύθεροι προσελκύει άτομα σοβαρά με αληθινά αισθήματα για επιτυχημένους δεσμούς με προοπτικές εξελίξεις.

Σ
χεδιασμένο για να είναι πρακτικό και εύχρηστο στην καθημερινή ζωή, μπορείτε να το φορέσετε σαν κόσμημα, να το έχετε στην τσάντα σας ή να το βάλετε στην τσέπη σας. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να έχετε πάντα μαζί σας τη θετική ενέργεια και τις ευχές για αγάπη και ευημερία.

Επιπλέον, εκτός του ότι μπορείτε να το αγοράσετε για τον εαυτό σας, είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν ανάγκη από ενθάρρυνση, αγάπη και επιτυχία στις σχέσεις τους. Με τις ενεργειακές του ιδιότητες και το μοναδικό σχεδιασμό του, μπορεί να αποτελέσει έναν όμορφο τρόπο να εκφράσετε την αγάπη και την προσοχή σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διατίθεται στην τιμή των 500€. 
Κάντε τώρα την παραγγελία σας καλώντας στα τηλέφωνα: 2104131584,  και 6932232132

Προσφορά Φεβρουαρίου 2024: Αποκτήστε το μέχρι τέλος Μαρτίου σε προνομιακή τιμή με έκπτωση 60% και κάντε το δικό σας μόνο με 200€ αντί για την αρχική τιμή των 500€.