Social Icons

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τρίτη 8 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αυξάνεται η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, απ’ το να τα βάζετε με όσους δε φταίνε. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δέχεστε ως δεδομένο όσα σας λένε χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά. Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δε θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

ΛΕΩΝ: Για να υπερασπίσετε τη θέση σας επιβάλλετε να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα για να προλαβαίνετε τα γεγονότα πριν πάρουν διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας και προτεραιότητες, για να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι διαπιστώσεις που θα κάνετε για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμέψουν σαν οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα πράξετε στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μην βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ότι δε σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περάστε από κόσκινο λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια. Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, πριν επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε όταν μιλάτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας, γιατί θα είναι εύκολο αδιάκριτα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αντιξοότητες και αναθεωρήστε ορισμένες από τις τακτικές που ακολουθείτε αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε παλιά χρέη ώστε να μη σας βαραίνουν αργότερα που μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία στο να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας.