Social Icons

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Κυριακή 6 έως 12/5/18


ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων, γιατί οι ριψοκίνδυνες κινήσεις και οι λάθος επιλογές, μπορεί να κοστίσουν και στην υγεία σας. Μην επιχειρήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας, καθώς αυτές οι μέρες θα είναι άκρως ακατάλληλες. Εάν οι σκέψεις σας εξακολουθούν να είναι μπερδεμένες, μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας επηρεάσουν στις αποφάσεις σας, γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι θετικά για εσάς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε εσείς ότι οι άλλοι σας συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν παίρνουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τους αναλογούν. Οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε επιτυχώς και δυναμικά μπροστά θα υπάρξουν, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην τις αφήσετε να χαθούν. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στο συναισθηματικό σας τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε τόσο, που θα χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο. Το πλανητικό σκηνικό πλούσιο σε αλλαγές και μπορεί σε αρκετά να σας βοηθάει, αλλά οι εντάσεις και οι προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι σίγουρα εμφανείς και έντονες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο εύκολα θα κάνετε σχέδια, τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν και καθώς θα περνούν οι μέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι αν δε δείξετε εγκράτεια, το να βρείτε σημεία επαφής με τους άλλους. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχή κατάληξη και ηρεμία, μετά από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Στους δε αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούριος έρωτας που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλο. Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι το κλίμα του εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε. Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, αλλά είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδα σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι. Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και να πάρει ο έρωτας άλλη διάσταση στη ζωή σας και να φωτίσει πιο λαμπρά τις μέρες και τις νύχτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το έντονο άγχος και οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας εμφανίζονται σας βγάζουν από τους κανονικούς σας ρυθμούς, που αν θέλετε να τους ξαναβρείτε για να νιώσετε καλύτερα, προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, είτε κάνοντάς μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας πνίγει, είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή το σύντροφό σας. Επιμείνετε μόνο σε ξεκάθαρες προτάσεις, αφού ότι ακούγεται καλό ίσως να μην είναι αληθινό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε τα αυτιά  και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι. Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεση σας δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθετε πως δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Μειώστε την πίεση που του ασκείτε, σκεπτόμενοι πως δε θα θέλατε να είστε στη δική του θέση και βρείτε χρόνο να του αφιερώσετε, αν δε θέλετε η σχέση σας να καταλήξει σε τέλμα. Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Στηρίξτε τη σχέση σας στην  ειλικρίνεια και το σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια. Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι. Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.