Social Icons

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τις απαιτούμενες εσωτερικές ισορροπίες και διατηρήστε ένα καλό κλίμα στις σχέσεις σας. Για οποιοδήποτε στόχο θέσετε να πετύχετε χρειάζεται μόνο καλή οργάνωση και πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε την λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δε σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να πείσετε οικογενειακά πρόσωπα ότι είστε καλά αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από τις υπερπροσπάθειες που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγες και μικρές κινήσεις, αρκούν για να δείξτε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα καθώς οι διαθέσεις των συνεργατών σας θα ποικίλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα πράματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και όσων θα βρίσκονται γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις που υπομένατε τόσο καιρό.

ΙΧΘΥΣ: Πιο εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούριο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.