Social Icons

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τρίτη 22 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αυξήστε τις εξόδους και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορούν να γίνουν η αιτία καινούριων επαφών και γνωριμιών.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λάθος μέρη την προβολή και την αναγνώριση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

ΛΕΩΝ: Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή. Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες. Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό. Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι. Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δε βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.