Social Icons

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να διαβάζετε το συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε όποτε το θέλετε. Στις 29 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει και εσάς η μπάλα. Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα καρδιά με λογική αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι.


ΤΑΥΡΟΣ: Κρατείστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή η συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό σας μέλλον. Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα. Ακόμα και αν έχετε σα θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα. Στις 13 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός. Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δε θα έρθουν με καλό σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Αφού είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος γιατί όχι κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Βέβαια, στις 12 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δε θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει.

ΛΕΩΝ: Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες. Στις 13 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, αν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση. Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο το σύντροφό σας. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρο για τη σχέση σας, ειδικά αν θέλετε να μονιμοποιήσετε και επισήμως τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε. Όμως, αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια λύση στα προσωπικά σας θέματα μην είστε τόσο σίγουροι, καθώς μάλλον θα χρειάζεστε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε να την δεχτείτε. Ο χρόνος και η καλή συνεργασία μαζί τους θα σας ξεμπλοκάρει και δε θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο το χρόνο σας και αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση.  Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους. Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε τρόπο ζωής. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αξιοποιήστε το χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας. Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα. Στις 28 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δε σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες. Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε  απ’ το να περιμένετε σε θέση αναμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε. Στις 26 με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο το χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ: Επειδή θα σας πιάσουν ενοχές που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να σας πιάσουν τάσεις γενναιοδωρίας και να οδηγηθείτε σε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Όπως και να έχει, φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται αρκετά. Στις 18 με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση  και διασκέδαση.