Social Icons

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ότι σας δίνουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν στο να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούριο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα κινηθείτε στο παρασκήνιο. Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δε διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους. Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δραπετεύστε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμή σας. Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα. Η πλήξη δε θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Μη γίνετε καταπιεστικοί επειδή δε γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.