Social Icons

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σάββατο 12 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που Δε σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι δε θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που Δε σας χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα πριν προχωρήσετε. Δε χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δε θα καταφέρετε και πολλά. Βάζοντας  μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου.

ΙΧΘΥΣ: Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά το δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.