Social Icons

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018


ΚΡΙΟΣ: Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.