Social Icons

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Ίσως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα  για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικός σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα.

ΛΕΩΝ: Διευρύνετε τον κύκλο σας καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Επενδύστε καλύτερα το χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δε θα λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στυλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα.


ΙΧΘΥΣ: Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε.