Social Icons

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα.

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με το σύντροφό σας που έχετε παραμελήσει. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα. Οι καθυστερήσεις θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Λίγες φορές θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες.


ΙΧΘΥΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.