Social Icons

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας. Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθώς δε θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις χωρίς να καταφέρετε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δε σας αφορούν.


ΙΧΘΥΣ: Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Επισημάνετε τα υπέρ και τα κατά στον εργασιακό χώρο και διαχειριστείτε όλα σας τα ζητήματα πολύ προσεκτικά.