Social Icons

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν. Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ: Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΖΥΓΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χτες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα. Θα κληθείτε  μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δε θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές.