Social Icons

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Μην πιεστείτε για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες. Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας. Αν δε θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες. Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.


ΙΧΘΥΣ: Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν.