Social Icons

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 25/2 έως 3/3/18

ΚΡΙΟΣ: Στις 2 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο, φροντίστε να κόψετε κάποιες από τις παλιές σας συνήθειες, όπως την απιστία και προσπαθήστε η ανταπόκρισή σας προς το πρόσωπό τους να είναι άμεση και ουσιαστική. Με μικρή προσπάθεια θα ανακαλύψετε εύκολα αν το άτομο που σας τράβηξε την προσοχή είναι το ιδανικό ταίρι για εσάς. Όσο για εσάς τους δεσμευμένους, θα έχετε ξανά την ευκαιρία να φτιάξετε τη σχέση σας, να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και κυρίως να καταλάβετε τις ιδιομορφίες του χαρακτήρα του συντρόφου σας αλλά και του δικού σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους θα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δε θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Νέα πορεία ξεκινάτε στη συναισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αφού μετά από τις περιπέτειες των τελευταίων μηνών θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και η σταθερότητα θα αρχίσει να είναι απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άτομο που θα αποφασίσετε να δώσετε την καρδιά σας θα έχει όλη την καλή διάθεση να σας φροντίζει, αλλά και να ζητά τη γνώμη σας σε κάθε επιλογή του, κάτι που θα σας αρέσει ιδιαιτέρως μια που θέλετε να έχετε την αρχηγία. Αρχίστε να γίνεστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις για εξόδους ή εκδρομές που θα σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα και βιώστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι φίλοι, οπότε φροντίστε να μην παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που θα ακούτε, εκτός να δεν έχετε σκοπό να προστατέψετε τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τα οικονομικά σας μακριά από την ερωτική σας ζωή. Ακόμα και αν ο σύντροφός σας αναμιγνύεται στα δικά σας, εσείς φροντίστε να κρατήσετε για αυτό το διάστημα αποστάσεις από τα δικά του, γιατί όχι μόνο θα περιπλέξετε τα πράγματα, αλλά θα βρεθείτε και ζημιωμένοι. Οι εξελίξεις φαίνεται να σας είχαν καθηλώσει σε έντονους προβληματισμούς, που με την σειρά τους μπλόκαραν την δυνατότητά σας να πάρετε ξεκάθαρα κάποιες αποφάσεις και να κινηθείτε σε πιο σωστές κατευθύνσεις. Όμως, σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινή σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε σωστά στις εξελίξεις, και να εκτιμήσετε με περισσότερη σαφήνεια σε πιο σημείο της πορείας που έχετε χαράξει βρίσκεστε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διακρίνετε τι ακριβώς συμβαίνει στην ζωή σας και να ξεκαθαρίσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα αφορούν συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ασάφεια και εν μέρει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και απαιτείται να ρίξετε περισσότερο βάρος στα δεδομένα που θα πρέπει να προσεχτεί τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 2 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποφύγετε να εκθειάσετε τα προσόντα σας στον εργασιακό χώρο, γιατί θα χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα κύρους. Η σχέση σας έχει περιθώρια να αναπτυχθεί αρκεί να το θέλετε. Η διάθεση και η σεξαπίλ σε εσάς τους αδέσμευτους θα βελτιωθεί αισθητά, ώστε να λειτουργήσετε με πιο άνεση απέναντι στα άτομα που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν  στην μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας. Οι τελευταίες μέρες ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν λίγο στο συναισθηματικό τομέα, αφού ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που όμως θα σας σπρώξουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εξωτερική σας εικόνα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας. Οι σχέσεις σας θα παίξουν ίσως το μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία σας. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες,  καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως, θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και αυτές που είναι αξιόπιστες, από αυτές που δε χρειάζεται να ασχοληθείτε και να αναλώσετε το χρόνο σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε  μια κάπως συντηρητική στάση στην συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα ο μήνας μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 2 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο, προσοχή θα χρειαστούν οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση. Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στο σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους ακόμα και αν δε φταίτε. Εάν δε θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί. Δε θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας.


ΙΧΘΥΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή. Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα στο να κάνετε προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται. Μην κλειστείτε για κανένα λόγο στο σπίτι μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε.