Social Icons

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες. Η υπομονή θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδο σας. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε την πείρα που έχετε. Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας κι άλλα πρόσωπα που θα απορροφούν την καλή σας ενέργεια και θα σας δίνουν αρνητικότητα.

ΛΕΩΝ: Εάν δε σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά θα ζείτε και θα γεννιούνται συνέχεια ψευδαισθήσεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Σε κλίμα ανανέωσης και αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τομέας των σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε φροντίστε πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα ή ενθουσιαστείτε, να γνωρίσετε καλά όλες τους τις πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δυσκολευτείτε να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι σας είναι ζημιογόνα, καθώς δύσκολα αφήνετε πίσω ότι έχετε συνηθίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν.


ΙΧΘΥΣ: Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια.