Social Icons

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο το χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα. Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.


ΙΧΘΥΣ: Ότι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.