Social Icons

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτά που σας αρέσει. Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί επιδιώξτε τις και εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δε θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπερδευτείτε και οι μοιρασμένες σκέψεις θα ενισχύσουν την τάση να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχονται πιο κοντά με τους φίλους σας. Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια.


ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.