Social Icons

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Η καλυτέρευση του οικονομικού σας τομέα είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ότι έχετε τύχη δε σημαίνει πως πρέπει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, γιατί υποτιμάτε τις αδυναμίες σας και υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βάσεις που έχετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά καλές, οπότε επενδύστε σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασφαλίστε ότι έχετε καταφέρει τόσο καιρό με την αξία σας και κόπο, γιατί είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, οπότε μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Με  εξυπνάδα και χιούμορ μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά θα είστε πιο γοητευτικοί και έτοιμοι για κατακτήσεις. Μπορείτε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τις συνέπειες και τις εναλλακτικές.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τον ψυχολογικό σας κόσμο και ρυθμίστε τις υποθέσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που χρειάζεται και μην παρασύρεστε συναισθηματικά από εξωτερικές επιρροές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που σας αφορούν πολύ αλλά δεν μπορούν πάντα να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας σε άσκοπες ενέργειες. Δείτε πιο καλοπροαίρετα τα πράγματα, γιατί έχετε ακόμα να κάνετε πολλά και άλλα τόσα για να διαφωνήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει αρκετή εύνοια στις σχέσεις σας, ώστε να ανοίξετε καινούριους δρόμους στον εργασιακό σας τομέα και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές καινοτομίες που θα ξεκαθαρίσουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την πρόοδο.


ΙΧΘΥΣ: Στο συγχρονισμό είναι αλήθεια ότι χάνετε αλλά έχετε καλές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συντονιστείτε για να μην ενεργείτε πρόωρα ή αργά.