Social Icons

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με κάποιους και θεωρείται πως δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας, αλλά ούτε συμμερίζονται τις ανησυχίες σας. Στις 15 που πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, προσπαθήστε να μη χαλάσετε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί εκτός του ότι εξαντλείται την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσπάθειά για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλετε να καταπολεμήσετε παράγοντες που δημιουργούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα. Ίσως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δε θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς. Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε. Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε  μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι. Στις 15 με τη Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις συνεργασίες σας αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Οργανωθείτε σωστά για να σας προσφέρει αυτός ο μήνας πολλά. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν. Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 10 που η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει το έτερόν σας ήμισυ ή που θα τον αναγκάσει  να σας ασκεί σκληρή κριτική, όμως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι κι αν προκύψει. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς αυτόν για να μπορεί να το πράξει και εκείνος προς εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα. Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να την διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους. Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται , για να πάρετε και εσείς αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δε θα καταλαβαίνουν το λόγο, αφού δε θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας. Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε στην κυριολεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα υπάρξουν νέες προοπτικές. Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε. Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα φανερωθούν άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν νάρκες, ακόμα και να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση. Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Εφόσον αγαπάτε το σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλετε να διατηρήστε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων. Στις 15 που πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, Αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε. Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε σα στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει. Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί και εσείς δεν είστε τέλειοι.

ΙΧΘΥΣ: Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως είστε και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Στις 10 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, για να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας που δεν είναι και λίγα. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς.