Social Icons

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά το χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειες για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ακόμα και στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε και αισιοδοξείτε γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό σας χώρο από τα μεγάλα που είναι αβέβαια, για να έχετε ένα μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν.


ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά.