Social Icons

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ίσως περάσει λίγος καιρός ακόμα για να έχετε και πάλι αρκετές θετικές συγκυρίες μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε την αισιοδοξία να σας συντροφεύσει ιδιαίτερα στις σχέσεις και τον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη και περιορισμός της βιασύνης και του εγωισμού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετές πιέσεις αλλά και αρκετές απολαβές. Πρέπει να δείξτε μεγαλύτερη προθυμία στις συνεργασίες σας με τους άλλους και να υπηρετήσετε κανόνες, έστω και αν δε βολεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε συνέπεια σε αυτά που λέτε και επεξεργαστείτε καινούρια δεδομένα. Σταθεροποιήστε  κάποια πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να είστε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό πιο δημιουργικοί στον εργασιακό σας τομέα, στα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και να εξομαλύνετε διαφορές στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτό δείξτε κατανόηση και μην εγκαταλείπετε το διάλογο, καθώς οικογενειακά πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

ΖΥΓΟΣ: Αντιπαρέλθετε τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο με ρεαλισμό, διπλωματία και παρατηρητικότητα για να βγείτε κερδισμένοι από τον αγώνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθεροποιήστε σχέσεις και κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες. Προωθήστε σχέδια, ρυθμίστε οικονομικά θέματα και επωφεληθείτε τις καταστάσεις για να διευθετήσετε διαφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν κουραστείτε ή αγανακτήσετε σίγουρα στον απολογισμό δε θα ανήκετε στους χαμένους. Δεν είναι κακό να δείξετε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε μάτια και στην πλάτη μια που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία, οικονομικά και σχέσεις. Μετριάστε την άγρια συμπεριφορά και μελετήστε το καθετί προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ακραία συμπεριφορά σας κάνει κάποιους να μπαίνουν στον πειρασμό να σας βάλουν εμπόδια. Αν θέλετε να επικρατήσετε, προσπαθήστε να μη το δείχνετε τόσο φανερά.


ΙΧΘΥΣ: Η διαίσθησή σας αυτό το μήνα θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων σας θα μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από τα πιο δύσκολα και να καταφέρετε περισσότερα.