Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δε σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Μπορείτε υπερπηδώντας κάποια προβλήματα να νιώσετε πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στο χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε.


ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν  δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.