Social Icons

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε από μόνοι σας να καλυτερεύσετε τις συνθήκες που επικρατούν. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους. Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί. Σχεδιάστε από σήμερα που και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.