Social Icons

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 11 έως 17/2/18

ΚΡΙΟΣ: Στις 15 με την μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Έχετε μεν βρει τρόπους για να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στο σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Όμως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας προς τους άλλους. Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στον τομέα των σχέσεών σας και αρκετές φορές θα νιώσετε διχασμένοι. Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν, καθώς δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στη ζωή σας. Δώστε άλλη μια ευκαιρία στο σύντροφό σας για να δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να ακουμπήσει στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Στις 15 με την Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε ακόμα και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε αυτό το μήνα να σταθεροποιήσετε την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στο διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε το χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Μερικές φορές δε χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Ίσως είναι δίπλα σας αλλά οι παρωπίδες που φοράτε δε σας αφήνουν να δείτε. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εντυπωσιαστείτε όταν ανακαλύψετε πως ένας πολύ καλός σας φίλος ενδιαφέρεται για εσάς και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο. Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες. Ανοίχτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει. Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος. Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δε θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι. Φροντίστε από τις 20 του μήνα και μετά να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού. Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά και το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 15 με τη Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μην αφήσετε να τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς το πρόσωπό του, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω, να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά του θα σας βρει απροετοίμαστους. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία.


ΙΧΘΥΣ: Ο έρωτας και τα φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Εάν δεν το επιθυμείτε μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων. Έτσι κι αλλιώς, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν και όχι μόνο δε θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.