Social Icons

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και μην υποτιμάτε τη δύναμή τους. Αξιοποιήστε απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΛΕΩΝ: Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως, μην το πάρετε επάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους.

ΖΥΓΟΣ: Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τις. Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δε φταίτε εσείς αλλά οι συγκυρίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν το λόγο που το κάνετε και δε θα το θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον.


ΙΧΘΥΣ: Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες.