Social Icons

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Οδεύουμε στο τέλος του 2017, μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη για τους περισσότερους, καθώς ξεκίνησε έναν νέο εννεαετή κύκλο με ισχυρές επιρροές και δονήσεις.
Προχωρώντας στο 2018 που αριθμολογικά αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό «2»  (Δείτε αριθμολογία 2018), προετοιμαζόμαστε να οριστικοποιήσουμε ότι ξεκινήσαμε την προηγούμενη χρονιά, να προχωρήσουμε σε αλλαγές και να προχωρήσουμε βήμα- βήμα στους στόχους μας.

Το 2018 ξεκινάει δυναμικά με τον Άρη και τον Δία να κινούνται μαζί στον Σκορπιό. Θα έχουμε την ευκαιρία να εστιάσουμε στο πως μπορούμε να αλλάξουμε καταστάσεις και δεδομένα προς το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας που θα κινούνται στον Αιγόκερω, βοηθάει να επικεντρωθούμε και να πειθαρχούμε ώστε η ενέργειά μας να μη σπαταλιέται αλόγιστα ή άσκοπα. Τα διαστήματα που η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται ανάδρομα, χρειάζεται προσωπική στον τομέα των σχέσεων καθώς θα πλήττονται έντονα, ενώ θα υπάρχει και αποπροσανατολισμός από τους στόχους που έχουμε για το μέλλον. Η χρονιά κλείνει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπου μας κάνει να δείχνουμε περισσότερο προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε, μας κάνει πιο συμπονετικούς, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων μας.


ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ

Ο Ουρανός που επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 2/1, στις 7/8 αρχίζει πάλι να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο μέχρι τις 6/1/2019 που θα επανέλθει σε ορθή πορεία στον Κριό. Πραγματικές συμπεριφορές αποκαλύπτονται και βγαίνουν στην επιφάνεια, ανησυχίες, απογοητεύσεις στον οικονομικό τομέα, εμπόδια και αναταραχή σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι μερικά από αυτά που θα προκαλέσει ο ανάδρομος Ουρανός.

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα 3 φορές. Από 22/3 έως 15/4 στον Κριό, από 26/7 έως 19/8 στο Λέοντα και από 16/11 στον Τοξότη έως 6/12 στον Σκορπιό. Στην πρώτη ανάδρομη πορεία στον Κριό, θα υπάρχει σύγχυση, αμφισβητήσεις και ανταγωνιστική προσέγγιση. Στη δεύτερη ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, θα υπάρχουν ασάφειες, έλλειψη ψυχραιμίας και αναβολές συμφωνιών. Στη Τρίτη και τελευταία ανάδρομη πορεία του για το 2018, θα υπάρχουν αναβολές και εμπόδια στον εργασιακό τομέα, ακυρώσεις ταξιδιών, διαμάχες και έντονα προβλήματα στην επικοινωνία.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τις 5/10 στο Σκορπιό έως τις 16 /11 στον Ζυγό. Διαταράσσονται οι προσωπικές σχέσεις, δυσκολία στην επικοινωνία, δοκιμασίες στις συνεργασίες, ενώ οι αναβολές και ματαιώσεις σχεδίων θα χρειαστούν ψυχραιμία.

Ο Άρης θα κινείται ανάδρομα από τις  26/6 στον Υδροχόο έως τις 27/8 στον Αιγόκερω. Θα πέσει η αυτοπεποίθησή σας και οι φόβοι να αναλάβετε ευθύνες θα μεγαλώσουν.  Μην αφήσετε τον καταπιεσμένο θυμό σας να βγει ανεξέλεγκτα στην επιφάνεια, γιατί θα προκαλέσετε την οργή των άλλων.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από τις 18/3 έως τις 10 Ιουλίου στο Σκορπιό. Αυτό το διάστημα θα φανερωθούν κρυφοί εχθροί στον εργασιακό σας χώρο, η συνεννόηση θα γίνεται δυσκολότερα, ο κοινωνικός σας τομέας θα αντιμετωπίζει προβλήματα και η τύχη θα είναι περιορισμένη.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από τις 17/4 έως τις 6/9 στο Σκορπιό. Ανατροπές, διαφωνίες και έκτακτα έξοδα θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και εντάσεις σε κάθε επίπεδο, για να γλιτώσετε απογοητεύσεις και πεσμένη ψυχολογία.

Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα από τις 18/6 έως τις 24/11 στους Ιχθείς. Στηριχθείτε στα πόδια σας και μην περιμένετε από τους άλλους να γίνουν όλα, καθώς ο κίνδυνος εξαπατήσεων θα είναι μεγάλος. Μην πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας.

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα από τις 22/4 έως τις 30/9 στον Αιγόκερω. Αποφύγετε αντιδικίες, υποσχέσεις και δείξτε προσοχή σε συμφωνίες που θα κλείσετε. Ο οικονομικός σας τομέας θα είναι στάσιμος έως βεβαρημένος. Κινηθείτε μεθοδικά σε οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε.


ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ
Κατά το 2018 θα πραγματοποιηθούν 5 εκλείψεις:
-         Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στις 31 Ιανουαρίου στο Λέοντα. Φέρνει στην επιφάνεια επικοινωνιακά ζητήματα και ότι σχετίζεται με επαφές, συναντήσεις και κατ’ επέκταση συμφωνίες. Δε θα λείψουν οι δυσκολίες, ενώ θα διαταραχθούν και οι ισορροπίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.
-         Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στις 15 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο. Σας κάνει πιο τολμηρούς ώστε να ρισκάρετε χωρίς να δεχθείτε συμβιβασμούς και όρους. Θα χρειαστεί να προβείτε σε διαπραγματεύσεις και επαφές που δεν είχατε υπολογίσει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.
-         Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο. Ωθεί στην αναζήτηση των βαθύτερων αναγκών και ταυτόχρονα ριζικών αλλαγών. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και ενισχύεται η σιγουριά και η ασφάλεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου.
-         Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στις 27 Ιουλίου στον Υδροχόο. Αναπτύσσει την προσωπική δύναμη και φέρνει προσωπική εξέλιξη. Θα υπάρχουν πιέσεις και αρκετό άγχος πάνω σε συνεργασίες, αλλά περιορίζοντας την ατομικότητα τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.
-         Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στις 11 Αυγούστου στο Λέοντα. Όλη σας η προσοχή στρέφεται σε προσωπικά ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ο φόβος για το μέλλον θα είναι διάχυτος, με αποτέλεσμα να μην προχωράτε σε αλλαγές που ίσως κρίνονται αναγκαίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 23ου δεκαημέρου.

Η ΤΥΧΗ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Το 2018 ο Δίας ο πιο φιλόξενος πλανήτης, θα έχει σημαντικές και εξαιρετικές διελεύσεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη, επέκταση, άνθηση, πρόοδος, ευκαιρίες και το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και να στηρίξετε τα σχέδιά σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Σημαντική χρονιά με μεγάλες ευκαιρίες να τακτοποιήσετε την προσωπική σας ζωή και να βγείτε κερδισμένοι στην αγάπη.






ΤΑΥΡΟΣ: Το 2018 είναι μια καλή αρχή για να καθορίσετε νέους στόχους ή να κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία και να προχωρήσετε οικονομικά. 






ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανασυντάσσετε η συναισθηματική σας ζωή και η ωριμότητα που θα αρχίσει να σας χαρακτηρίζει θα βοηθήσει να προσεγγίσετε καλύτερα τις σχέσεις σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό σας χώρο και άφθονα επιτεύγματα. Εκμεταλλευτείτε τη χρονιά για να επιλύσετε προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.






ΛΕΩΝ: Πατήστε γερά στο έδαφος και επωφεληθείτε όλα τα ταλέντα σας. Το 2018 θα είναι χρονιά μάθησης και αγάπης.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σας θα καλυτερεύσουν σε κάθε επίπεδο, ενώ 
από οικονομική άποψη θα βρείτε νέες πηγές εισοδήματος.





ΖΥΓΟΣ: Η χρονιά που πέρασε σας ωφέλησε αρκετά και σας δίδαξε άλλα τόσα. Δείτε ξεκάθαρα πλέον το συμφέρον σας και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για την επιτυχία.






ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διαίσθηση και η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσουν κόκκινο, οπότε βρείτε αυτά που πραγματικά σας αρέσουν και σας  παρακινούν να κινηθείτε έξυπνα.





ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και μην αποφύγετε να λύσετε και να δώσετε τέλος σε ότι σας ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσετε μπροστά.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προγραμματίστε τα σχέδιά σας, οργανώστε τις υποθέσεις σας και προχωρήστε σε νέες επιχειρήσεις. Πιστέψτε στον εαυτό σας και σχεδιάστε τα νέα σας βήματα.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η φετινή χρονιά είναι ιδανική για να υλοποιήσετε συγκεκριμένους στόχους, αλλά όχι για να κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Ο κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει, ενώ ορισμένες φιλίες τερματίζουν.





ΙΧΘΕΙΣ: Σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε καλές στιγμές και θα νιώσετε ευχάριστα. Μπορεί κάποιες φορές να βρεθείτε σε σύγχυση, αλλά αυτό που θα υπερισχύει είναι η αισιοδοξία.





ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ
1η θέση: Σκορπιός
2η θέση: Καρκίνος
3η θέση: Ιχθείς
4η θέση: Παρθένος
5η θέση: Τοξότης, Δίδυμοι, Ζυγός
6η θέση: Καρκίνος, Κριός, Λέων
7η θέση: Υδροχόος
8η θέση: Ταύρος



Διαβάστε σύμφωνα με το ζώδιό σας, αναλυτικά τις προβλέψεις για το 2018, εδώ: www.virginialeousi.com/search/label/etisia