Social Icons

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2018

«2»… ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το 2018.

Νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας και ετοιμαζόμαστε να δούμε τα οφέλη που μπορούμε να εισπράξουμε, που θα πρέπει να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας, αλλά και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας, με τη βοήθεια της αριθμολογίας.


Ένας νέος εννεαετής κύκλος ξεκίνησε το 2017 καθώς αριθμολογικά εκπροσωπούσε τον αριθμό «1». Οδεύοντας πλέον στο 2018, ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τη χρονιά που θα διανύσουμε είναι το «2» και είναι ένας σημαντικός πνευματικός αριθμός, αφού το 2018 φέρνει αλλαγές και καινοτομίες, ωθώντας σας να αναλάβετε δράση για να κατακτήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Τη νέα χρονιά, χαλαρώστε, συνεργαστείτε, επιδιώξτε ειρήνη σε φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό κύκλο, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην χρησιμοποιήσετε τη δύναμη ή την επιθετικότητα για να ξεκινήσετε νέα έργα.

Δουλέψτε με πάθος, δημιουργήστε και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε σωστά μονοπάτια, χρησιμοποιώντας ως εφόδιά σας την ειλικρίνεια, την πίστη και τον ενθουσιασμό. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας στο να κάνετε αυτά που αγαπάτε, παραμένοντας συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι.

Το 2018 θα αντιληφθείτε τι είναι ξεπερασμένο, εγκαταλελειμμένο και τι χρειάζεται ανασυγκρότηση, αφού ανοίγει το δρόμο για να αρχίσετε συνειδητά να χτίσετε ένα νέο όραμα. Η προηγούμενη χρονιά μας πρόσφερε καταστάσεις και ευκαιρίες για να αποκτήσουμε βαθύτερα επίπεδα βεβαιότητας και προληπτικής δράσης. Τώρα βγαίνουμε από αυτή τη βάση και θα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πολλά και να ανακαλύψουμε πρόσθετα εργαλεία για την επιτυχία.

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις εσωτερικές σας αλλαγές, τότε είναι καιρός να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας. Να είστε επιμελής από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, να προετοιμάσετε για τη γέννηση αυτό που πραγματικά θέλετε. 

Για να βρείτε ποιο είναι το προσωπικό σας έτος, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει το 2018, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «2». Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. (π.χ. γέννηση 15/6 συν το 2 που εκπροσωπεί το 2018. 1+5+6+2=14 (1+4)= 5

Προσωπικό έτος «1»
Όσοι θα έχετε προσωπικό έτος «1» θα έχετε αρκετή εύνοια, ευημερία, επιτυχία και ευτυχία. Οι σχέσεις με τους γύρω σας σε βαθμό που θα λαμβάνετε υποστήριξη ανεξαρτήτων καταστάσεων. Οφέλη θα υπάρχουν και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ θα είστε σε θέση με σκληρή δουλειά να λάβετε χρήματα και περιουσία. Η οικογένεια θα είναι στο πλευρό σας να σας υποστηρίζει, ενώ η δημιουργικότητά σας θα πάρει νέα διάσταση ώστε να παρουσιάσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι να καλλιεργήσετε συναισθήματα.

Προσωπικό έτος «2»
Εύνοια θα έχετε και όσοι έχετε φέτος τον αριθμό «2». Θα είστε σε θέση να επιτύχετε και να πάρετε ότι θέλετε, ενώ δε θα αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η επιτυχία θα είναι η μεγαλύτερη σας προτεραιότητα. Οι δεσμοί σας με όσους συναναστρέφεστε θα ενισχυθούν σημαντικά, ενώ θα αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ευκολία προκλήσεις και εμπόδια. Επικεντρωθείτε και στην ερωτική σας ζωή, καθώς το πάθος θα είναι ένα ζωτικό σημείο για εσάς. Ο ρομαντισμός θα αποτελέσει προτεραιότητα και η σεξουαλική σας ζωή θα επωφεληθεί από αυτό. Όσοι έχετε δημιουργικές δεξιότητες, αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα σας.

Προσωπικό έτος «3»
Όσοι έχετε προσωπικό έτος «3», θα διανύσετε μια χρονιά όχι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Ναι μεν θα κερδίσετε πράγματα, αλλά όχι σε εκπληκτικό ρυθμό. Θα γίνετε πιο ώριμοι και οι αποφάσεις που θα λαμβάνετε θα αντικατοπτρίζουν αυτήν την ωριμότητα και θα σας ωφελήσουν, ενώ θα επιμένετε στις αποφάσεις σας ανεξάρτητα από δύσκολες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίζετε. Είναι μια σπουδαία χρονιά για να αποκτήσετε γνώσεις, να είστε πιο κοινωνικοί, να βλέπετε τα πάντα με πιο θετικό τρόπο και να παραμείνετε υγιείς.

Προσωπικό έτος «4»
Το 2018 θα πρέπει να αγωνιστείτε για να επιτύχετε σε ότι κάνετε. Φέρνει δοκιμασίες και δυσκολίες και θα πρέπει να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και δώστε προσοχή σε αυτά που θα τους συμβαίνουν. Επειδή θα έχετε αρκετό στρες και άγχος σε προσωπικά και επαγγελματικά μέτωπα, ψυχολογικά θα νιώσετε πιεσμένοι και εγκλωβισμένοι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μείνετε ήρεμοι και προσεκτικοί, αποβάλλοντας αρνητικές σκέψεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας και μελετήστε σωστά όλες τις προοπτικές πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις.

Προσωπικό έτος «5»
Τη φετινή χρονιά θα πρέπει να βγείτε αποφασισμένοι και ισχυροί. Θα εμφανιστούν αλλαγές στη συμπεριφορά σας και κάποιες φορές ίσως καταλήξετε να είστε αρκετά αγενείς. Πρέπει να αντισταθείτε στην αρνητικότητα εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι σχέσεις σας δεν θα επηρεαστούν αρνητικά. Να ελέγχετε τα έξοδά σας για να μη χάσετε χρήματα ή ξοδεύετε εκεί που δεν χρειάζεται πραγματικά. Οι σχέσεις σας μπορούν να καλλιεργηθούν παραμένοντας φιλικές με τον καθένα. Να είστε προσεκτικοί στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και η μικρότερη αντιπαράθεση μπορεί να καταλήξει σε ανεπανόρθωτη ζημιά. Για να φτάσετε στην επιτυχία θα πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί.

Προσωπικό έτος «6»
Η νέα χρονιά θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες να καταλάβετε τη ζωή σε κάθε βήμα. Πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και ίσως να μην είστε σε θέση να τις ξεπεράσετε όλες, αφού η εστίασή σας θα απομακρύνεται από άλλες πτυχές της ζωής σας. Ως εκ τούτου, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με συναισθηματικά προβλήματα. Επειδή κάποιες φορές θα διαφωνείτε με τα οικεία σας πρόσωπα, βεβαιωθείτε ότι θα παραμένετε λογικοί και πρακτικοί και μην αφήνετε την οργή να σας βλάψει. Λάβετε αποφάσεις χωρίς συναισθηματικές εκρήξεις. Περάστε χρόνο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ιδιαίτερα με εκείνα που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν ανάγκη τη στήριξή σας.

Προσωπικό έτος «7»
Το 201 εστιάστε περισσότερο στη ζωή σας, ώστε να φτάσετε ευκολότερα στην επιτυχία. Η φετινή χρονιά θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα για κάθε καλή κίνηση που θα κάνετε και η εευτυχία που θα εισπράξετε θα είναι καθοριστική για εσάς. Ίσως αντισταθείτε στην επιθυμία να διερευνήσετε απόκρυφες καταστάσεις, αλλά θα αναλογιστείτε τι έχετε κάνει μέχρι τώρα και θα εξετάσετε πώς να ζήσετε καλά. Μέσα από σκέψεις σας θα αποκτήσετε βαθιά γνώση σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, προκλήσεις και προβλήματα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μείζονες και απροσδόκητες αλλαγές που θα αναβαθμίσουν πλήρως τη ζωή σας. Μέσα στα δώρα της φετινής χρονιάς περιλαμβάνονται οικονομική άνοδος και κέρδη.

Προσωπικό έτος «8»
Δύσκολη θα είναι η χρονιά για εσάς που εκπροσωπείστε από τον αριθμό 8, καθώς η επιτυχία και ο πλούτος θα έρθουν παλεύοντας και με αρκετό άγχος, κάτι που δε θα σας δίνει άλλη επιλογή από το να επιβιώσετε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί ώστε να θέσετε σε κίνηση νέα έργα και ιδέες, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις και εμπόδια. Περίεργο θα είναι το κλίμα και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς τεταμένες σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα, θα φέρουν καθυστερήσεις σε σχέδια. Όμως, ότι δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε φέτος, θα είναι τελικά για καλό σας.

Προσωπικό έτος «9»

Ενδιαφέρουσα και ευνοϊκή χρονιά θα διανύσετε όσοι έχετε προσωπικό έτος «9» όπου θα έχετε επιτυχία. Η υγεία σας θα είναι άριστη, δεδομένου ότι θα επικεντρωθείτε να διατηρήσετε την καλή σας φυσική κατάσταση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα επεκτείνετε τις γνωριμίες σας και θα είστε ικανοί να επηρεάσετε τα άτομα που θέλετε προς όφελός σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε να προσπεράσετε κάποια εμπόδια μέχρι να αγγίξετε την ευτυχία καθώς πιστεύετε ότι όλα είναι δεδομένα και εδώ είναι το πρόβλημα. Περάστε χρόνο με όσους αγαπάτε και διασφαλίστε τις προσωπικές σας σχέσεις. Βελτιώστε τους τομείς της ζωής σας κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές.