Social Icons

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες. Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι.

ΛΕΩΝ: Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή. Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων, θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν με καινούριες. Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δε βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους.


ΙΧΘΥΣ: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.