Social Icons

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Κυριακή 6 έως 12/8/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 10 ο Ερμής στην Παρθένο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό, μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας, σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε. Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Προβάλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές τώρα που είναι ανεβασμένες. Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν. Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους «ξεγυμνώνετε» ψυχολογικά. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή. Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνει τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές. Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς. Δε θα αποσκοπείτε μόνο σε μία ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και τώρα θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση. Το τι θα πείτε και τον τρόπο που θα το εκφράσετε θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε. Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα που θα φθονούν, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει κλικ.

ΛΕΩΝ: Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα.
Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη. Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 12 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων. Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή. Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε. Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώνουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά. Αυτό που δε θα πρέπει να ξεχάσετε είναι μέχρι που φτάνουν τα όριά σας ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας, για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι. Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί ειδικά αν υπάρχει ήδη κάτι που δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Το καλό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πως δε σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις και ευτυχώς καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές. Η βδομάδα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούρια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα σας λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας. Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα.
Πρέπει πριν κάνετε το βήμα να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να παραδώσει ο ένας στον άλλον τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού του. Αυτές οι ισορροπίες είναι αρκετά εύθραυστες και μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει σε μια τέτοια αποστολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά. Εάν έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να μείνετε μαζί του, οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές, αν όμως, δεν είστε σίγουροι μη βιαστείτε να προχωρήσετε, γιατί οι διαφορές που θα προκύψουν θα είναι πολλές και αγεφύρωτες, καθώς δε θα υπάρχει και από τις δυο πλευρές ευελιξία και υποχωρητικότητα, βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα θέλετε να αλλάξετε στις ερωτικές σας σχέσεις όλα όσα σας είναι δυσάρεστα και δε σας αφήνουν να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Κάντε προτεραιότητα σας τα θέματα του έρωτα, γιατί αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο που θα μετανιώσετε. Με ειλικρινή στάση και λέγοντας την αληθινή κατάσταση, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες μεταξύ σας σα να μην υπήρχαν ποτέ.


ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με το σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε. Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί του, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να του εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δε δύναστε να του αφιερώσετε αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον και το χρόνο που χρειάζεται.