Social Icons

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας. Μην εξαντλείται τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική. Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, έχουν παγιωθεί.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούριες θέσεις σε ότι θα αφορά το άμεσο συμφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειας σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Προβληματισμούς θα έχετε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και τη στάση σας απέναντι σε αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.