Social Icons

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτό το μήνα, αλλά πιο αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δε θα είστε σπουδαία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλά οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε με καυγάδες σε εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ: Ένας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμιχθείτε σε σχόλια.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεστε να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που ξέρατε εξ’ αρχής ότι θα είναι δύσκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, υποχρεώσεις που δε θέλετε να θυμάστε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να φτιάξετε την ψυχολογική σας κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά, δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι.


ΙΧΘΥΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο της ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο.