Social Icons

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Αποφύγετε ταξίδια ή άσκοπες μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εκτίθεστε σε κινδύνους, αλλά ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και περιμένει τη συμβολή σας για να βρει τη λύση του.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλαγές θα προκύψουν στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή, ενώ εξωτερικά γεγονότα θα σας δοκιμάσουν έντονα, ιδιαίτερα την περίοδο των εκλείψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική πράξη και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικά θέματα και επαγγελματικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα των περισσότερων από εσάς θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για φλέγοντα εγχειρήματα, αφού οι δυσκολίες θα είναι ορατές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κύρια αιτία για τα προβλήματα που σας δημιουργούνται είναι η συμπεριφορά των άλλων. Μείνετε ήρεμοι, φανείτε συνετοί και μην εκνευρίζεστε, γιατί τους δίνετε προβάδισμα.

ΖΥΓΟΣ: Μια περιστασιακή δυσκολία στον οικογενειακό σας τομέα θα είναι το σημάδι της μέρας για εσάς. Φροντίστε να είστε καλά με τον εαυτό σας και πρόθυμοι να βοηθήσετε τα δικά σας άτομα για να την ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανακρίβειες και ψέματα που υπάρχουν από ορισμένους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν οι δυνατότητες για να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας, γι’ αυτό εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως η καθημερινότητα να σας εξαντλεί με τις απαιτήσεις της, αλλά η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα και χωρίς να σας καταβάλλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από ανατροπές μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν και μη σνομπάρετε τις αδυναμίες τους.


ΙΧΘΥΣ: Το ασταμάτητο κυνήγι κάποιου ιδανικού μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, αν δε σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται κάποιο άλλο άτομο που επιμένετε να αγνοείτε.