Social Icons

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά  που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε ένα διαφορετικό προγραμματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν. Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας.

ΛΕΩΝ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν γι’ αυτό να έχετε το νου σας αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε καταπιεστικοί απέναντί στο σύντροφό σας, γιατί τη συζήτηση που θα κάνετε μαζί του, μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε καλύτερη βάση τη σχέση σας που έχει κλονιστεί. Προσέξτε λίγο παραπάνω τι και πως το λέτε για να αποφύγετε αφορμές για διαπληκτισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το γαλάζιο σύννεφο που είχατε φτιάξει για να πορεύεστε, θα αρχίσει να διαλύεται και δε θα ήταν ωραίο να πέσετε ξαφνικά, αφού είχατε προειδοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που θα έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε.