Social Icons

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...


Στις 2 ο Άρης στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.

 

Στις 5 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο Λέοντα. Θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε,  να βάλετε σε τάξη ότι σας απασχολεί και να βγείτε κερδισμένοι. Η πειθαρχία που θα δείξετε θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Αυξάνεται η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντα. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά, ενώ οι ιδέες σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Ο κοινωνικός τομέας θα έχει άνθηση και μέσα από τι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα υπάρχει και αρκετό φλερτ. Ευνοούνται περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι . Όμως, επειδή πραγματοποιείται και αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν γιατί δεν πρόκειται να εκπληρωθούν. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο αντικειμενικοί και να βάζετε εφικτούς στόχους.


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 6 στους Ιχθείς, ενισχύοντας τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Στις 9 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.

Στις 10 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και πλέον θα μπορείτε να εκφράζεστε πιο άνετα και να προσεγγίζετε νέες καταστάσεις. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Στις 13 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

Στις 14 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 στον Τοξότη, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. 

Στις 15 η Αφροδίτη
στο Λέοντα σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

Στις 18 η Αφροδίτη
στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 20 στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Μαζί με τη Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες.

Στις 20 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.

Στις 22 ο Ερμής
στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα.

Στις 24 ο Άρης
στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα θα μπορούν να σας εξαπατήσουν και να δημιουργηθούν σωρεία προβλημάτων.

Στις 25 ο Ερμής
στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.

Στις 28 ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω,  προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Καθώς την ίδια μέρα ο Δίας από το Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόοπτα και αναστάτωση, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά.

Στις 30 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Ταυτόχρονα και η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όπου σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.