Social Icons

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ: Στις 2 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να
έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε και παραμελείτε εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι υπέρ του δέοντος. Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις. Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε. Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα, θα δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα. Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες. Στις 26 με την  Αφροδίτη να περνάει στο Λέοντα, θα σας ανοίξουν καινούριοι δρόμοι για να φτάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία. Κάντε τις σχέσεις σας να είναι πιο ανθεκτικές τόσο στο χρόνο, όσο και στις αντιξοότητες που είναι μέσα στη ζωή, για να μην έχουν φόβο να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν υποστούν. Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί.

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς εκεί θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή.
Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεφτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.
Ηλιακή έκλειψη στις 21 μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 21 στο ζώδιό σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 12 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας. Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες. Η μέρα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξετε πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την «ντύνει». Στις 31 με τον Ερμή ανάδρομος να περνάει στο Λέοντα, είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας. Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα. Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Στις 25 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και τη τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί με το έτερόν σας ήμισυ και αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλλειμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να δείξετε στον οποιοδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί θα παραμονεύει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν. Εξάλλου, αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, αλλά απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας. Η παρατήρηση αυτή θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε αναζητήστε μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να κάνετε τις πρώτες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στις 7 στο ζώδιό σας, θα νιώθετε τόσο μπερδεμένοι που θα είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και να αποφασίσετε μια κρυφή σχέση. Πριν κάνετε οτιδήποτε αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας, γιατί μια τέτοια εμπειρία εκτός του ότι δε σας ταιριάζει, θα σας απογοητεύσει, καθώς θα δείτε μειωμένες τις αντιστάσεις και αντί να πάρετε την ανάσα που θέλετε, θα γίνει μεγαλύτερη η μελαγχολία σας.

ΙΧΘΥΣ: Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε τόσο να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με το σύντροφό σας, όσο και καινούρια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.